Radiofrecvență

Principalele avantaje pentru folosirea Velashape MED 360

Vacuum: plus rulourile special concepute manipuleaza conduce penetrarea RF pana la 5-15mm. In acelasi timp, manipularea tesuturilor mecanice cu vid si cu role si intinde tesutul conjunctiv fibrilar, descompun efectiv grasimea subcutanata.

RF Bipolară: unda de inalta frecventa patrunde in epidemii si are efect asupra tesutului dermic bogat in colagen, ceea ce face ca moleculele de apa din piele sa se miste incoace si incolo. Miscarea produce caldura controlabila si are ca rezultat contractia colagenului si generarea de noi colagen si remodelari dermice. Energia este transmisa la locul dintre trei electrozi; Curentul patrunde in tesutul tinta si genereaza caldura

IR Laser infrarosu: complet noninvaziv, sigur, nu are efecte secundare pentru pierderea de grasime. Patrunde in suprafata pielii si stimuleaza membranele celulelor grase, modificandu-le permeabilitatea. Celulele grase își reduc dimensiunea lor totala, iar grasimea intracelulara este eliberata. Apoi, trigliceridele grase ies din membranele celulare perturbate si in spatiul interstitial, unde trec treptat prin functiile metabolice naturale ale organismului, fara efecte fiziologice daunatoare;

Lumina LED: Stimuleaza celulele pentru a produce cantitati ATP. Repara celulele si previne pierderea pielii dupa slabirea corpului.

Rolele: este prevazut cu 4 directii: in interior, utilizat pentru rezolvarea grasimii; exterior utilizat pentru imbunatatirea tesutului de celulita. Interior si extern utilizat pentru conturul corpului

Aplicatie pentru formarea corpului care reduce forma grasimilor pentru reducerea grasimii

1. slabirea corpului, conturul corpului
2. indepartarea ridurilor, ridicarea pielii, intinerirea pielii, eliminarea celulitei
3. pielea se relaxeaza pentru masaj
4. detoxifiere, imbunatateste circulatia sangelui si drenajul limfatic

Ce vor experimenta pacientii cu LPG Shape MED-360?

Diminuarea Non-Invaziva a Celulitei
Tratamente scurte si rezultate excelente
Slabire in cm inca de la prima sedinta
Fara timp de recuperare si disconfort
Grad de satisfactie ridicat
Rejuvenarea tesuturilor prin stimularea circulatiei si productiei de colagen
Diminuarea Celulitei si a Grasimii Localizate

Pe baza tehnologiei Velashape MED-360 combina IR (infrarosu ), RF bipolara (radiofrecventa) si vacuumul pentru a trata precis si eficient tesutul.

Lumina infrarosie (IR) incalzeste tesutul pana la 3mm adancime
Radiofrecventa bipolara (RF) incalzeste pana la 20mm in adancime
Vacuumul asigura livrarea exacta a energiei
Manipularea mecanica imbunatateste drenajul limfatic si diminueaza celulita

Mecanism de Actiune a Tehnologiei Velashape MED-360

Combinarea IR, cu vacuum si Radiofrecventa incalzeste in profunzime celulele grase (adipocitele), tesutul inconjurator si fibrele de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea vacuumului permite penetrarea mai rapida si profunda a caldurii in piele. Astfel, se stimuleaza circulatia, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Se intensifica si activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara. Rezultatul: reducerea laxitatii pielii, volumului si imbunatatirea generala a aspectului pielii.

1. Diminuarea considerabila a celulitei. Radiofrecventa: Arma revolutionara eficace, radiofrecventa incalzeste dermul, produce o reactie in lant ce favorizeaza migrarea fibroblastelor provocand o stimulare a fibrelor de colagen si elastina. Aceasta reactie stimuleaza o retractie optima si o restructurare/remodelare a pielii. Vacuum pulsat – Mobilizarea obtinuta prin vacuum imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizeaza eliminarea reziduurilor si ajuta la dezlipirea tesuturilor cutanate si subcutanate, pentru a obtine rezultate eficiente. Infrarosu (IR)– elimina rezistenta pielii la curentul electric. Stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si resorbtia edemelor, aducand mai mult oxigen si un schimb celular imbunatatit. 

Rolele mecanice spiralate – permit realizarea unui tratament bland si agreabil. Rezultatul imediat este imbunatatirea metabolismului energiei stocate in piele, accelerarea drenajului limfatic si micsorarea efectiva a marimii celulelor adipoase si astfel se reduce stratul de grasime si a aspectului atat de nedorit al celulitei.


2. Reducerea grasimii corporale: In urma studiilor clinice, dupa 3-4 sedinte, au fost inregistrate diminuari remarcabile ale tesutului adipos din zona abdominala, de la 0,8+/-2.3 cm, 1.8 +/- 2.0 cm pana la 2.6 +/- 1.0 cm.
Dupa doua saptamani de la prima sedinta, a fost inregistrata o diminuare a tesutului adipos cu 1,5 cm in talie, 1,7 cm in zona abdominala si cu 2 cm pe solduri. In plus, pe toata perioada studiului, pacientii nu au reclamat efecte secundare.

3. Imbunatatirea vizibila a aspectului pielii. Conform acelorasi studii, pacientii au constatat o imbunatatire majora a aspectului pielii.

Pot exista reactii adverse post procedura?

Procedura este una lipsita de reactii adverse daca sunt respectate indicatiile, este executata de personal calificat, in urma anamnezei, examenului clinic si notarea afectiunilor preexistente/medicatiei administrate. Reactia imediata post procedura este de eritem usor (roseata locala) ce se remite in scurt timp dupa procedura. Se impun restrictii legate de expunerea la soare si tegumentul bronzat, administrarea de medicatie fotosensibilizanta sau topice (creme) fotosensibilizante.

Indicatii post procedura

Indicatiile post procedura se rezuma la restrictia activitatilor ce produc eritem ( inrosire) precum sauna, bai fierbinti. Este interzisa activitatea fizica intensa (fitness, sala) precum si expunerea la soare, in ziua procedurii. Se recomanda aport hidric, minim 2 L apa pe zi. 

Contra indicatii

  • Sarcina si alaptare
  • Persoanele cu Epilepsie
  • Persoanele care au pacemaker
  • Pacienți cu probleme tumorale
  • Pacientii cu inflamatii acute
  • Rani chirurgicale nevindecate
  • Pacienti cu nefropatii
  • Persoane cu hemofiliie sau alte boli severe de sange
  • Vene varicoase severe
  • Trombocitopenie